lauantai 10. elokuuta 2013

Vinkkejä matkalle lähteville tai sitä harkitseville

Ihan ekaks mä ajattelin kertoa teille jotain vinkkejä jos harkitsette matkalle lähtemistä, tai ootte lähdössä:

1. Suosittelen ehdottomasti isäntäperhettä. 
Jos isäntäperhe majoittuminen on mahdollista valitsemassanne kohteessa. Isäntäperheessä kulttuurin oppii ihan eri tavalla, joudut koko ajan kommunikoida englanniks ja joudut käydä välillä keskusteluja ei niin arkipäiväisistä aiheistakin.

2. Todellakin kannattaa mennä yksin jos ei kaveria saa mukaan.
Luulen että yksin matkalla oisin joutunu käyttämään enemmän englantia, mikä olis ollu vaan hyvä. Nyt kotona puhuin koko ajan Saaran kanssa iltasin huoneessa suomea, niin se englanti vaihde kääntys aina yöks pois.

3. Älä pidä englannin kielen taitoa esteenä!!! 
Kielimatkalle lähetään oppimaan kieltä, siellä on tasoryhmiä (yleensä 1-5) ja jokainen löytää varmasti paikkansa ja saa sen mukasta opetusta.

4. Lähde matkalle ilman sen suurempia odotuksia.
Jos ei ole odotuksia, ei tule pettymyksiä. Itelläni ei ollut kauheesti odotuksia koko matkasta ja pienetkin mitkä oli täyttys!

5. Pidä avoin asenne koko matkan yllä. 
Älä välitä pienistä vastoinkäymisistä, niitä on aina.

Tän saman postauksen yhteydessä haluisin pyytää teiltä palvelusta..

Matkan jälkeen on mahdollisuus liittyä EF crewiin. Crew jäsenenä on mahdollisuus kerätä pisteitä joista palkintoina mm. Applen tuotteita, sekä uusia kielimatkoja. Pisteitä saa monella tapaa, yks on tämä:

1. Paina linkkiä

2. Halutessasi voit katsoa esittely videon keskeltä sivua 

3. Sivun oikeessa reunassa on tilauspalkki

4. Tilaamalla ilmasen esitteen autat mua suuresti :) Laitathan oikeen sähköpostin ja puhelinnumeron, muuten tilaus ei onnistu enkä saa pisteitä

5. Jos oot ees vähän kiinnostunu lähtemään matkalle, pyydän että ilmottaisit mahdollisen varauksen yhteydessä mut sun suosittelijaksi :) (siitä saa huiman määrän pisteitä)


KIITOS PALJON VAIVANNÄÖSTÄ!

Jos on kysyttävää, vastaan mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti